Praktische informatie

Alles wat je moet weten over de komende editie van Klundert op een Kluitje

Bekersysteem

Bij je eerste bestelling betaal je eenmalig € 1,- voor je plastic bekertje. Gooi deze niet weg als je drankje op is. Bij je volgende bestelling wissel je de beker om voor een schone.

Ben je je beker kwijt? Koop dan een nieuwe beker bij je volgende bestelling.

Heb je nog geen dorst, maar wil je later weer een drankje? Wissel je beker om voor een recyclemunt. Deze kun je later weer inwisselen voor een schone beker.

Ga je naar huis? Gooi je beker weg in één van de gemarkeerde afvalbakken of lever hem in bij de bar.

Waar blijft mijn euro? Bij inlevering van je beker, krijg je geen geld terug. We investeren de opbrengst in het recyclesysteem. Zo houden we samen ons mooie Klundert schoon!

Betaalsysteem aan de bar

Dit jaar zullen we voor het eerst met een geautomatiseerd kassasysteem werken bij de barren. Dit betekent dat we komende editie niet met de bekende munten werken, maar kun je met je pinpas razendsnel betalen voor je bestelling, waardoor we lange wachttijden hopelijk kunnen voorkomen!

Wil je liever cash betalen? Aan de bar op de Molenstraatvlonder verkopen we betaalkaarten die opgewaardeerd kunnen worden met contant geld. Met deze betaalkaart kun je vervolgens betalen aan de barren. Betaalkaarten kosten éénmalig € 2,50 en zijn op te waarderen vanaf € 20,00. Het restant is niet in te wisselen voor contanten, maar de kaart kun je uiteraard volgend jaar weer gebruiken!

Heb je nog muntjes over van vorig jaar? Uiteraard kun je deze nog gewoon inleveren.

Vergeet echter niet om wat kleingeld mee te nemen voor de toiletten. Eén toiletbezoek kost € 0,50, voor de gehele dag betaal je slechts € 2,00.

Geen 18? Geen alcohol!

Ook deze editie zullen we weer toezien op de leeftijdscontrole. Ben je tussen de 18 en 25 jaar en wil je graag een biertje of wijntje komen drinken? Zorg dan dat je een legitimatiebewijs bij je hebt.

Niet de hele avond je identiteitsbewijs laten zien? Vraag dan om een 18+ bandje, zodat onze vrijwilligers in één oogopslag zien dat je oud genoeg bent!

Bereikbaarheid & parkeren

Via de Stoofdijk vanuit Fijnaart, via het Hertenpark vanaf Moerdijk en via de Zevenbergsepoort vanuit Zevenbergen, Noordhoek en Standdaarbuiten is Klundert te bereiken. Parkeren kan buiten het centrum, maar indien mogelijk is het altijd beter om met de fiets of lopend te komen.

Navigeren naar Klundert? 

Voorstraat 52

4791 HP Klundert